Fuqizimi i shoqërisë dhe inovacionit

Platforma për mbledhjen e fondeve online

Mësoni më shumë
SmileAL

Le te Qeshim!

Ne i motivojmë dhe fuqizojmë njerëzit pasi ato mund të bëhen ndryshimi brenda shoqërisë ku ata jetojnë. Përqafoni fuqinë e shumëkujt dhe bëni ndryshimin që dëshironi të shihni!

Transparenca

Thirrje e hapur për prezantimin e projekteve të tjera, vlerësimi nga "publiku", përzgjedhja nga këshilli drejtues bazuar në kritere specifike dhe publikimi i rezultatit, përshkrimi i plotë i çdo projekti

Përgjegjshmëria

Postimi publik i të gjitha informacioneve, detaje lidhur me organet zbatuese, komentimi dhe vlerësimi i projekteve.

Mbështet projektet

TE KUJDESEMI QE VETMIA MOS TE NA LERE ME SHUME RRUDHA NE SHPIRT SESA NE FYTYRE

01/03/2024 - 30/06/2024

Shuma deri më tani:

43100ALL

Objektivi:550000 ALL

Mbeshtesim maternitetet te kujdesen per te porsalindurit dhe te shpetojne jete – inkubatore per te porsalindurit.

01/03/2024 - 30/06/2024

Shuma deri më tani:

406900ALL

Objektivi:9428000 ALL

“Më jep një shans të të tregoj talentin tim!”

01/02/2024 - 31/05/2024

Shuma deri më tani:

74900ALL

Objektivi:581782 ALL

Sipërmarrësit e së ardhmes – Laboratorët e Sipërmarrjes në shkolla

01/12/2023 - 31/05/2024

Shuma deri më tani:

36001ALL

Objektivi:2500000 ALL

R.I.D.E (Rruga gjithëpërfshirëse e Romës drejt arsimit)

01/12/2023 - 31/05/2024

Shuma deri më tani:

25000ALL

Objektivi:600000 ALL

Mbështetje “sensoriale” për fëmijet me vështirësi në integrimin sensorial. Çanta sensoriale

01/11/2023 - 30/04/2024

Shuma deri më tani:

176600ALL

Objektivi:595444 ALL

Tinguj shprese

01/11/2023 - 30/04/2024

Shuma deri më tani:

57501ALL

Objektivi:658000 ALL

Për një jetë të shëndetëshme dhe më ekonomike

01/11/2023 - 30/04/2024

Shuma deri më tani:

121000ALL

Objektivi:1500000 ALL

Shkëndija e fjalëve, Logopedia për ndryshim

01/11/2023 - 30/04/2024

Shuma deri më tani:

140001ALL

Objektivi:978000 ALL

Completed actions

COMPLETED ACTION

SË BASHKU NE MUNDEMI TË NGJISIM EDHE MALIN MË TË LARTË!

20/02/2024 - 12/03/2024

The amount gathered:

333300ALL

COMPLETED ACTION

Të Verbër, por të etur për të lexuar

30/08/2023 - 29/02/2024

The amount gathered:

175000ALL

COMPLETED ACTION

Mbështet Fëmijet jetim “Qëndisje me Ëndrra”

01/07/2023 - 31/10/2023

The amount gathered:

500000ALL

COMPLETED ACTION

Ndihmë financiare për tërmetin në Turqi

14/02/2023 - 14/05/2023

The amount gathered:

1800000ALL

COMPLETED ACTION

OriginAL: Një udhëtim për të zbuluar rrënjët

01/02/2023 - 01/06/2023

The amount gathered:

582528.01ALL

COMPLETED ACTION

KLUBI ‘GO-3G’ – Zgjojmë magjinë e emocioneve të 106+ fëmijëve në nevojë

04/01/2023 - 04/07/2023

The amount gathered:

599648ALL

Thirrje e hapur për organizatat

Ftojmë të gjitha organizatat jofitimprurëse nga e gjithë Shqipëria të paraqesin propozimet e tyre!

Nga 01 Korrik deri në 30 Shtator, 2023

Të punojmë së bashku që zëri juaj të dëgjohet!

Tematika

Shëndeti dhe solidariteti
Promovimi i trashëgimisë kulturore
Mjedisi
Sipërmarrja sociale
Edukimi dhe trajnimi
Sipërmarrja Inovative
Aktivitete Sportive

Si të merrni pjesë

Dhuroni

Dëshironi të bëni një dhurim?
Shtypni butonin poshtë
Mësoni më shumë

Merrni pjesë

Dëshironi të mësoni si të financoheni?
Shtypni butonin poshtë
Mësoni më shumë

Komiteti i Strategjisë