Mbështet si një maratonomak! – SmileAL

Mbështet si një maratonomak!

Fillimi i projektit:17/10/2022

Përfundimi i projektit:17/01/2023

Ditë të mbetura:0 ditë

Shuma deri më tani

360800 Lekë

Objektivi:660000 ALL

Shihni kontribuesit >>

Zbatues

Fondacioni Down Syndrome Albania (DSA)

Përshkrimi

Fushata ndërgjegjësuese dhe mbledhje fondesh, “Mbështet si Maratonomak Down Syndrome Albania” (DSA) zhvillohet në kuadër të Maratonës së Tiranës e cila këtë vit ndodh me 23 Tetor. Tetori është muaji i ndërgjegjësimit për Sindromën Down, dhe ky është edicioni i 2-të i kësaj fushate. Fushata nuk është e lidhur zyrtarisht me organizimin e Maratonës së Tiranës. DSA ashtu si në çdo vend të botës ku mbahen maratonat, bashkëpunon me këtë eveniment në dy drejtime:

1. I fton vrapuesit që garën e tyre t’ia dedikojne kauzës së individeve me Sindromën Down, tetorit pra si muaji i ndërgjegjësimit për Sindromën Down.

2. Fton komunitetin (qytetarë dhe biznese) që të dhurojnë për DSA

Të gjitha të ardhurat shkojnë në mbështetje të Qendrës PRO PAK pranë Fondacionit Down Syndrome Albania. Në ketë qendër ofrohen shërbime terapeutike për 43 fëmijë me aftësi të kufizuara.

Foto dhe Video rreth projektit

Projekte të tjere

Sipërmarrësit e së ardhmes - Laboratorët e Sipërmarrjes në shkolla
01/12/2023 - 31/03/2024

Shuma deri më tani:

1000 ALL

Objektivi:2500000 ALL

R.I.D.E (Rruga gjithëpërfshirëse e Romës drejt arsimit)
01/12/2023 - 31/03/2024

Shuma deri më tani:

5000 ALL

Objektivi:600000 ALL

Mbështetje “sensoriale” për fëmijet me vështirësi në integrimin sensorial. Çanta sensoriale
01/11/2023 - 29/02/2024

Shuma deri më tani:

26000 ALL

Objektivi:595444 ALL

Shiko të gjitha projektet