Mobilimi dhe rehabilitimi i laboratorit të informatikës të shkollës 9-vjeçare Hasan Prishtina – SmileAL

Mobilimi dhe rehabilitimi i laboratorit të informatikës të shkollës 9-vjeçare Hasan Prishtina

Fillimi i projektit:10/10/2021

Përfundimi i projektit:10/04/2022

Ditë të mbetura:0 ditë

Shuma deri më tani

34580 Lekë

Objektivi:1106160 ALL

Shihni kontribuesit >>

Zbatues

Fondacioni Credins

Përshkrimi

Ky projekt ka për qëllim mbledhjen e fondeve për të rehabilituar laboratorin e informatikës që përfshin mobilimin e saj me 15 tavolina nxënësish, 15 karrige, 3 rafte, 1 projektor si edhe pajisjen me 10 kompjutera të rinj të cilët përmirësojnë ndjeshëm mësimdhënien në fushën e IT-së.
Shkolla 9-vjecare “Hasan Prishtina” ndodhet në Rrugën “Qemal Stafa” në Njësinë Administrative Nr.3, Tiranë hapësirat akademike të së cilës kompozohen rreth një atriumi qendror, i cili shërben dhe si oborr i jashtëm. Pjesë e ambienteve të shkollës është dhe laboratori i informatikës i cili nuk plotëson kushtet optimale për një hapësirë të tillë akademike pasi mobiliet dhe kumpjuterat janë të amortizuara dhe kjo gjë pengon në zhvillimin si duhet të orëve të informatikës.
Shkolla 9-vjeçare “Hasan Prishtina”, do të pajiset me mobilim të ri modern për zhvillimin e lëndës së teknologjisë së informacionit, me qëllim rritjen e cilësisë së shërbimeve për nxënësit e kësaj shkolle.

Foto dhe Video rreth projektit

Projekte të tjere

KLUBI ‘GO-3G’ – Zgjojmë magjinë e emocioneve të 106+ fëmijëve në nevojë
04/01/2023 - 04/05/2023

Shuma deri më tani:

20020 ALL

Objektivi:599648 ALL

Rrugëtim i ndryshëm i njëjti destinacion
01/12/2022 - 01/04/2023

Shuma deri më tani:

10600 ALL

Objektivi:600000 ALL

Trauma në fëmijërinë
01/12/2022 - 01/03/2023

Shuma deri më tani:

58101.01 ALL

Objektivi:774870 ALL

Shiko të gjitha projektet