Ofro terapinë e munguar – SmileAL

Ofro terapinë e munguar

Fillimi i projektit:10/04/2022

Përfundimi i projektit:10/09/2022

Ditë të mbetura:0 ditë

Shuma deri më tani

333333 Lekë

Objektivi:490000 ALL

Shihni kontribuesit >>

Zbatues

Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike

Përshkrimi

Sot terapitë për fëmije me nevoja të veçanta, kushtojnë. Prandaj me ndihmën tuaj, do të mundësojmë terapinë e munguar të zhvillimit për fëmijë që nuk kanë mundësi për ta paguar atë. Synojmë të ofrojmë terapinë e munguar për 7 fëmijë. Për një vit rresht, ju me kontributin tuaj i jepni terapinë e rëndësishme të zhvillimit për fëmijë me çrregullime të ndryshme zhvillimi. Do të jenë 2 terapistë që do të merren në mënyrë direkte në formën e terapive individuale për 4 ditë në javë/për 12 muaj. Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, ka 11 vite punë në fushën e terapive e vlerësuar nga ente publike dhe jo publike dhe e financuar në vazhdimësi nga struktura publike, jo publike, Shqiptare dhe Evropiane siç janë fondet e BE, duke dhënë garanci për transparencë. Në vitin 2020, kemi marrë statusin e sipërmarrjes Sociale nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.

Foto dhe Video rreth projektit

Projekte të tjere

SË BASHKU NE MUNDEMI TË NGJISIM EDHE MALIN MË TË LARTË!
20/02/2024 - 05/03/2024

Shuma deri më tani:

15000 ALL

Objektivi:333300 ALL

"Më jep një shans të të tregoj talentin tim!"
01/02/2024 - 31/05/2024

Shuma deri më tani:

13000 ALL

Objektivi:581782 ALL

Sipërmarrësit e së ardhmes - Laboratorët e Sipërmarrjes në shkolla
01/12/2023 - 31/03/2024

Shuma deri më tani:

26001 ALL

Objektivi:2500000 ALL

Shiko të gjitha projektet