Finalizohet me sukses implementimi i projektit “Dhuro dhe Festo” – SmileAL

Finalizohet me sukses implementimi i projektit “Dhuro dhe Festo”

Mes shokëve e miqve e vogla Nikoleta gëzoi e festoi si asnjëherë ditëlindjen e saj!
Gëzuam dhe ne bashkë me të, me dëshirën që kjo festë të pasohet nga shumë të
tjera në vitet që vijnë.

Kështu si Nikoleta do të gëzojmë edhe 9 fëmijë të tjerë, pjesë të nismës aq të
bukur “Dhuro dhe festo” nga World Vision Albania dhe në realizim me sukses falë
dhurimeve tuaja në Smile.al
Sepse ku ka fëmijë, duhet të ketë lumturi!
Bashkë mundemi!

Shkodër, prill 2023

Kthehu mbrapa