Finalizohet me sukses implementimi i projektit “Kovat Blu” – SmileAL

Finalizohet me sukses implementimi i projektit “Kovat Blu”

Finalizohet me sukses implementimi i projektit “Kovat Blu”, hedhur në platformën e parë shqiptare për mbledhje fondesh nga publiku Smile.al.

Momente të bukura nga ky event, kushtuar moshës së tretë.

Platforma Smile, u dha mundësinë shqiptarëve në Shqipëri dhe në botë, te kontribuojnë direkt për të mbledhur fondet për këtë projekt të rëndësishëm për moshën e tretë duke i ardhur në ndihmë këtij komuniteti.
Realizimi i këtij projekti vërteton suksesin e platformës Smile, duke bërë shumë grupe në shoqëri të buzëqeshin dhe duke ju dhënë shpresë projekteve të tjera për t’u implementuar në të ardhmen.

Kthehu mbrapa