Projekti: “Ekipi i Futbollit i të Amputuarve Shqiptar 2019” – SmileAL

Projekti: “Ekipi i Futbollit i të Amputuarve Shqiptar 2019”

Ojf zbatuese: “Ekipi i Futbollit i të Amputuarve Shqiptar 2019”

Alb- Po ndajmë me ju disa momente të bukura nga ndeshja miqësore mes dy ekipeve kombëtare të të amputuarve Shqipëri-Kosovë, e cila përfundoi me rezultatin 3-1 në favor të kombëtares shqiptare. 

Një falenderim i veçantë për të gjithë lojtarët e apasionuar të cilët na dhuruan emocione të jashtëzakonshme.

Loja e bukur dinamike përgjatë ndeshjes, na tregoi për forcën dhe kurajon e madhe që kanë këta djem të talentuar për ta gëzuar jetën në çdo moment.

Super ndeshja erdhi edhe si një kontribut special i dhënë në platformën Smile.al për ekipin shqiptar të të amputuarve, si një projekt që gjeti mbështetjen e shumë dhuruesve shqiptarë.

Smile.al – Dhuro për një buzëqeshje! 

Kthehu mbrapa