Projekti: “Se bashku mundemi te ngjisim malin me te larte” – SmileAL

Projekti: “Se bashku mundemi te ngjisim malin me te larte”

Ojf implementuese: Vodafone Albania Foundation

Të nderuar dhurues,

Dëshirojmë t’ju falënderojmë nga zemra për donacionin bujar për Shtëpinë “Rozalba” në rrethin e Lezhës, me projektin “Së bashku mundemi të ngjisim malin më të lartë”, nismë e Vodafone Albania Foundation. Kontributi juaj do të ndikojë drejtpërdrejt në jetën e grave dhe vajzave të reja që përballen me sfida të mëdha.

Jemi të kënaqur të informojmë se donacioni juaj në platformën Smile.al i është dorëzuar me sukses Shtëpisë “Rozalba”. Këto fonde do të përdoren për të siguruar strehim të sigurt, nevoja thelbësore si veshje dhe ushqim, shërbime këshillimi dhe programe arsimore.

Falë mbështetjes suaj të jashtëzakonshme, Shtëpia “Rozalba” mund të vazhdojë të ofrojë një strehë të sigurt për gratë dhe vajzat e reja që i shpëtojnë abuzimit, dhunës, varfërisë dhe familjeve të shkatërruara. Dhembshuria juaj u siguron atyre akses në burimet thelbësore dhe një mjedis mbështetës ku ato mund të shërojnë dhe rindërtojnë jetën e tyre.

Misioni ynë i bukur vazhdon.

Dhuro në Smile.al

Kthehu mbrapa