Tinguj shprese – SmileAL

Tinguj shprese

Fillimi i projektit:01/11/2023

Përfundimi i projektit:30/04/2024

Ditë të mbetura:0 ditë

Shuma deri më tani

538111 Lekë

Objektivi:658000 ALL

Shihni kontribuesit >>

Zbatues

Lunah - Qendër Edukimi

Përshkrimi

Projekti ynë është i përkushtuar për të sjellë gëzim dhe shpresë për fëmijët e sëmurë në spitalin e Durresit. Nëpërmjet aktiviteteve tërheqëse të fundjavës të rrënjosura në parimet Montessori, ne synojmë të rrisim besimin e tyre në vetvete, të ushqejmë mirëqenien e tyre emocionale dhe t’u ofrojmë atyre mësime të vlefshme për jetën. Qendra “Lunah Qender Edukimi” do të ofrojë aktivitete argëtuese në fundjavë, muzikë, art dhe punedore, gjuhe te huaja, kompjuter, animatorë, mësime nëpërmjet lojrave dhe aktiviteteve montesori të dedikuara për fëmijët. Ne besojmë se çdo fëmijë meriton një shans për të mësuar, rritur dhe buzëqeshur, edhe përballë sëmundjes. Bashkohuni me ne për të bërë një ndryshim dhe për të krijuar një të ardhme më të ndritshme, më të dhembshur për këta shpirtra të rinj të guximshëm.

Foto dhe Video rreth projektit

Projekte të tjere

TE KUJDESEMI QE VETMIA MOS TE NA LERE ME SHUME RRUDHA NE SHPIRT SESA NE FYTYRE
01/03/2024 - 30/06/2024

Shuma deri më tani:

45100 ALL

Objektivi:550000 ALL

Mbeshtesim maternitetet te kujdesen per te porsalindurit dhe te shpetojne jete – inkubatore per te porsalindurit.
01/03/2024 - 30/06/2024

Shuma deri më tani:

530900 ALL

Objektivi:9428000 ALL

SË BASHKU NE MUNDEMI TË NGJISIM EDHE MALIN MË TË LARTË!
20/02/2024 - 12/03/2024

Shuma deri më tani:

333300 ALL

Objektivi:333300 ALL

Shiko të gjitha projektet