Boccia Albania – SmileAL

Boccia Albania

Fillimi i projektit:10/04/2022

Përfundimi i projektit:10/09/2022

Ditë të mbetura:0 ditë

Shuma deri më tani

34010 Lekë

Objektivi:2605250 ALL

Shihni kontribuesit >>

Zbatues

Qendra per edukim dhe sport skills

Përshkrimi

Projekti “Boccia Albania” do të jetë një risi për vendin tonë. Kampionati i Boccia do të vijë si një pilotim i parë në qarkun e Elbasanit që në vitet në vazhdim të bëhet pjesë integrale e programeve të Ministries së Arsimit, Sportit dhe Rinisë. Ky kampionat synon të integrojë dhe të fuqizojë me aftesi të përqendrimit, prezicionit dhe të fokusimit të rinjtë me aftësi ndryshe. Loja e Boccia është një sport paralimpik I cili është dizenjuar për t’u luajtur nga personat me aftesi ndryshe. Boccia do të jetë një kampionat inovativ duke ardhur edhe si një menyrë advokimi për përfshirjen e personave me aftësi ndyshe në sport. Çdo bashki në qark do të ketë përfaqësimin e saj. Kampionati është konceptuar për t’u luajtur në grupe dhe individualisht. Projekti synon të adresojë një problematikë sociale sikundër është ajo e gjithëpërfshirjes së personave me aftësi ndryshe në aktivitete sportive. Projekti vjen jo vetëm si një advokim dhe ndërgjegjësim për institucionet por edhe si një shembull/ menyrë për integrimin dhe rritjen e aftësive për target grupin e synuar. Ai është një ndërthurrje e ofrimit të shërbimeve, ndërgjegjësimit, por edhe argëtimit.

Foto dhe Video rreth projektit

Projekte të tjere

TE KUJDESEMI QE VETMIA MOS TE NA LERE ME SHUME RRUDHA NE SHPIRT SESA NE FYTYRE
01/03/2024 - 30/06/2024

Shuma deri më tani:

43100 ALL

Objektivi:550000 ALL

Mbeshtesim maternitetet te kujdesen per te porsalindurit dhe te shpetojne jete – inkubatore per te porsalindurit.
01/03/2024 - 30/06/2024

Shuma deri më tani:

406900 ALL

Objektivi:9428000 ALL

SË BASHKU NE MUNDEMI TË NGJISIM EDHE MALIN MË TË LARTË!
20/02/2024 - 12/03/2024

Shuma deri më tani:

333300 ALL

Objektivi:333300 ALL

Shiko të gjitha projektet