Dhuro dhe Festo! – SmileAL

Dhuro dhe Festo!

Fillimi i projektit:01/11/2022

Përfundimi i projektit:20/02/2023

Ditë të mbetura:0 ditë

Shuma deri më tani

550000 Lekë

Objektivi:550000 ALL

Shihni kontribuesit >>

Zbatues

Fondacioni World Vision Albania

Përshkrimi

Të gjithë së bashku për një ditëlindje!

Projekti “Dhuro dhe Festo” synon të sjellë gëzim në jetët e dhjetë vogëlushëve nga komunitetet më në nevojë në zonat ku World Vision Albania punon, të cilët kanë humbur njërin nga prindërit. Secilit prej fëmijëve do t’u organizohet një festë surprizë për ditëlindje me pjesëmarrjen e miqve, të afërmve dhe përmes kontributit tënd bujar. Je i/e ftuar në një ditëlindje për të sjellë gëzim dhe për të rikthyer një buzëqeshje! Fëmijët vijnë nga komunitetet më në nevojë në zonën e Tiranës, Durrësit e Shkodrës dhe disa prej tyre nuk kanë pasur asnjëherë mundësi të festojnë ditëlindjen me miqtë. Me ndihmën e të rinjtë të grupeve IMPACT do të organizojmë festat e ditëlindjeve për vogëlushët, duke siguruar edhe dhurata për secilin prej tyre.

Për një impakt më kuptimplotë në jetën e fëmijëve, ata do të jenë pjesë e programeve të World Vision Albania, për të përmbushur kështu nevojat specifike që ata kanë për edukim, ushqim, veshje apo për mirëqenien psiko-sociale. Vogëlushët do të përfshihen përgjatë gjithë vitit në aktivitete psiko-sociale dhe sportive, për një jetë në plotësi.

Foto dhe Video rreth projektit

Projekte të tjere

TE KUJDESEMI QE VETMIA MOS TE NA LERE ME SHUME RRUDHA NE SHPIRT SESA NE FYTYRE
01/03/2024 - 30/06/2024

Shuma deri më tani:

43100 ALL

Objektivi:550000 ALL

Mbeshtesim maternitetet te kujdesen per te porsalindurit dhe te shpetojne jete – inkubatore per te porsalindurit.
01/03/2024 - 30/06/2024

Shuma deri më tani:

406900 ALL

Objektivi:9428000 ALL

SË BASHKU NE MUNDEMI TË NGJISIM EDHE MALIN MË TË LARTË!
20/02/2024 - 12/03/2024

Shuma deri më tani:

333300 ALL

Objektivi:333300 ALL

Shiko të gjitha projektet