Ekipi i të Amputuarve Shqiptar 2019 – SmileAL

Ekipi i të Amputuarve Shqiptar 2019

Fillimi i projektit:17/10/2022

Përfundimi i projektit:17/04/2023

Ditë të mbetura:0 ditë

Shuma deri më tani

660000.01 Lekë

Objektivi:660000 ALL

Shihni kontribuesit >>

Zbatues

Ekipi i futbollit i të amputuarve Shqiptar 2019

Përshkrimi

Ekipi i Futbollit i të Amputuarve Shqipëtar ka nisur në vitin 2019. Kjo inisiativë ka nisur si nxitje për të ndihmuar personat e amputuar për të bërë një aktivitet argëtues dhe për t’i ndihmuar që të ndihen më të integruar në shoqëri. Kjo është një disiplinë e veçantë futbolli enkas për personat e amputuar.

Kjo inisiativë filloi si diçka e pabesueshme por dalëngadalë secili u përkushtua me gëzim për të krijuar një skuadër të mirëfilltë. Kjo skuadër ka përfaqësuar Shqipërinë në dy ndeshje ndërkombëtare dhe ka bërë që secili ta marrë këtë nisëm të filluar si diçka të vogël me më shumë përgjegjësi dhe seriozitet. Vizioni ynë është që të përfshijmë akoma më shumë persona të amputuar në këtë disiplinë futbolli, si dhe të krijojmë skuadra në qytetet kryesore të Shqipërisë. Kjo është një mundësi për ti nxjerrë këta persona nga gjendja e zytmë e asaj që u ka ndodhur dhe të bejnë një aktivitet sportiv që i ndihmon ata të integrohen në shumë aspekte sociale, fizike, emocionale etj.

Foto dhe Video rreth projektit

Projekte të tjere

TE KUJDESEMI QE VETMIA MOS TE NA LERE ME SHUME RRUDHA NE SHPIRT SESA NE FYTYRE
01/03/2024 - 30/06/2024

Shuma deri më tani:

43100 ALL

Objektivi:550000 ALL

Mbeshtesim maternitetet te kujdesen per te porsalindurit dhe te shpetojne jete – inkubatore per te porsalindurit.
01/03/2024 - 30/06/2024

Shuma deri më tani:

406900 ALL

Objektivi:9428000 ALL

SË BASHKU NE MUNDEMI TË NGJISIM EDHE MALIN MË TË LARTË!
20/02/2024 - 12/03/2024

Shuma deri më tani:

333300 ALL

Objektivi:333300 ALL

Shiko të gjitha projektet