Mbështet Fëmijet jetim “Qëndisje me Ëndrra” – SmileAL

Mbështet Fëmijet jetim “Qëndisje me Ëndrra”

Fillimi i projektit:01/07/2023

Përfundimi i projektit:31/10/2023

Ditë të mbetura:0 ditë

Shuma deri më tani

500000 Lekë

Objektivi:500000 ALL

Shihni kontribuesit >>

Zbatues

Fondacioni Credins

Përshkrimi

Fondacioni Credins në bashkëpunim me Institutin Kombëtar të Integrimit të Jetimëve, dëshiron të mbështesë fëmijët jetimë për projektin “Qëndisje me Ëndrra” nëpërmjet fondeve që do të mblidhen nga dhurimet e publikut në platformën Smile.al.

Ky projekt i bukur ka si synim kryesor t’u ofrojë këtyre fëmijëve një mundësi më shumë për të mësuar një profesion të bukur siç është arti i të qëndisurit, duke rritur aftësitë e tyre për një të ardhme më të mirë por edhe për një promovim të artit të qëndistarisë. 

Projekti ofron një trajnim 2 mujor të fëmijëve jetimë nga artizanë profesionistë për realizimin e disa veprave me tematika të ndryshme në teknikën e qëndisjes me dorë. 

Le të kontribuojmë të gjithë së bashku në Smile.al për fëmijët jetime duke i dhënë një mundësi më shumë të ardhmes së tyre për të ruajtur traditat dhe kulturën tonë artizanale. 

Foto dhe Video rreth projektit

Projekte të tjere

Sipërmarrësit e së ardhmes - Laboratorët e Sipërmarrjes në shkolla
01/12/2023 - 31/03/2024

Shuma deri më tani:

1000 ALL

Objektivi:2500000 ALL

R.I.D.E (Rruga gjithëpërfshirëse e Romës drejt arsimit)
01/12/2023 - 31/03/2024

Shuma deri më tani:

5000 ALL

Objektivi:600000 ALL

Mbështetje “sensoriale” për fëmijet me vështirësi në integrimin sensorial. Çanta sensoriale
01/11/2023 - 29/02/2024

Shuma deri më tani:

26000 ALL

Objektivi:595444 ALL

Shiko të gjitha projektet