Projekti NE’MO – SmileAL

Projekti NE’MO

Fillimi i projektit:10/10/2021

Përfundimi i projektit:10/04/2022

Ditë të mbetura:0 ditë

Shuma deri më tani

1285900 Lekë

Objektivi:1285900 ALL

Shihni kontribuesit >>

Zbatues

Fondacioni Credins

Përshkrimi

Projekti NE’MO ideuar për t’u ofruar shërbim personave që kanë kafshë shtëpiake. Qëllimi është ofrimi i kujdesit për kafshët shtëpiake, kur pronarët kanë impenjimet e tyre. NE’MO është dizenjuar të jetë aplikacion online, si edhe fizikisht si pikë e kontaktit të ofruesit dhe marrësit e shërbimit.
Në këtë aplikacion pronarët e kafshëve do të kenë mundësinë të përzgjedhin dhe të rezervojnë shërbimin e dëshiruar prej tyre në çdo kohë. Ndërsa të interesuarit për t’u kujdesur për kafshët do të kenë mundësinë të aplikojnë ndërmjet aplikaciacionit dhe të kontrollojnë kërkesat e marra për shërbimin e tyre. Përzgjedhja e personave që dëshirojnë ta ofrojnë si shërbim do të bëhet fizikisht dhe të dhënat e tyre ne aplikacion do të hidhen dhe menaxhohen nga stafi i NE’MO.
NE’MO është gjithashtu një impakt social i krijuar për të qenë një mundësi punësimi për një target grup njerëzish, të cilët për arsye të ndryshme nuk gjejnë hapësira punësimi në tregun e punës. Në këtë target grup është menduar të përfshihen të gjithë personat që i duan kafshët dhe marrin kënaqësi nga kujdesi ndaj tyre. Duke u bërë pjesë e NE’MO do të kenë mundësinë të nxjerrin të ardhura duke u argëtuar nën shoqërinë e këndshme të kafshëve, kudo që ata ndodhen dhe në çdo moment të ditës.

Foto dhe Video rreth projektit

Projekte të tjere

SË BASHKU NE MUNDEMI TË NGJISIM EDHE MALIN MË TË LARTË!
20/02/2024 - 05/03/2024

Shuma deri më tani:

15000 ALL

Objektivi:333300 ALL

"Më jep një shans të të tregoj talentin tim!"
01/02/2024 - 31/05/2024

Shuma deri më tani:

13000 ALL

Objektivi:581782 ALL

Sipërmarrësit e së ardhmes - Laboratorët e Sipërmarrjes në shkolla
01/12/2023 - 31/03/2024

Shuma deri më tani:

26001 ALL

Objektivi:2500000 ALL

Shiko të gjitha projektet