Të Verbër, por të etur për të lexuar – SmileAL

Të Verbër, por të etur për të lexuar

Fillimi i projektit:30/08/2023

Përfundimi i projektit:29/02/2024

Ditë të mbetura:0 ditë

Shuma deri më tani

175000 Lekë

Objektivi:175000 ALL

Shihni kontribuesit >>

Zbatues

Shoqata e të Verbërve të Shqipërisë

Përshkrimi

Në botën tonë të brishtë dhe të pasigurt, ka një dritë e cila nuk ndalet kurrë të ndriçojë rrugën drejt dijes dhe imagjinatës. Kjo dritë është biblioteka e të verbërve, një kujtesë kolektive e njohurive, një oaz i fjalëve që na bën të ndjehemi të pasur në ndërgjegje dhe mendje.

Titulli “Të Verbër, Por Të Etur për Të Lexuar” flet për ndarjen e një pasioni të përbashkët: dëshira e të verbërve për të eksploruar botën përmes faqeve të librave, dhe dëshira jonë për të ndihmuar që ky pasion të ngjallë dhe të rritet. Për më shumë se dy dekada, biblioteka ka ndarë njohuri nëpërmjet librave audio tek më shumë se 3000 të verbër çdo vit. Por sfidat financiare e kanë bërë rrugën më të vështirë. Nga viti 2014 deri tani, jemi mbështetur në ndihmën tuaj, duke bërë çdo donacion një burim drite që ndihmon në mbajtjen e kësaj shkëndije të dijes të ndezur. Në këtë thirrje për ndihmë, ju ftojmë të bëheni pjesë e historisë sonë.

Përmes kontributit tuaj, të mundësojmë leximin e librave për ne që nuk shohim, por që kemi një etje të papërtuar për të zgjeruar horizontin e dijes. Bëhuni pjesë e qëllimit tonë për të bërë dijen e qasshme për të gjithë. Çdo donacion është një investim në ndërtimin e një bote më të pasur kulturor dhe intelektual për të verbërit. Bashkohuni me ne në rrugën e dijes, ku librat bëhen meloditë që na udhëhoqin drejt një të ardhme të ndriçuar për të gjithë. Ndihma juaj do të jetë drita që vazhdon të ndriçojë mendjen tonë.

Foto dhe Video rreth projektit

Projekte të tjere

TE KUJDESEMI QE VETMIA MOS TE NA LERE ME SHUME RRUDHA NE SHPIRT SESA NE FYTYRE
01/03/2024 - 30/06/2024

Shuma deri më tani:

45100 ALL

Objektivi:550000 ALL

Mbeshtesim maternitetet te kujdesen per te porsalindurit dhe te shpetojne jete – inkubatore per te porsalindurit.
01/03/2024 - 30/06/2024

Shuma deri më tani:

530900 ALL

Objektivi:9428000 ALL

SË BASHKU NE MUNDEMI TË NGJISIM EDHE MALIN MË TË LARTË!
20/02/2024 - 12/03/2024

Shuma deri më tani:

333300 ALL

Objektivi:333300 ALL

Shiko të gjitha projektet