Fuqizimi i shoqërisë dhe inovacionit

Platforma për mbledhjen e fondeve online

Mësoni më shumë
SmileAL

Le te Qeshim!

Ne i motivojmë dhe fuqizojmë njerëzit pasi ato mund të bëhen ndryshimi brenda shoqërisë ku ata jetojnë. Përqafoni fuqinë e shumëkujt dhe bëni ndryshimin që dëshironi të shihni!

Transparenca

Thirrje e hapur për prezantimin e projekteve të tjera, vlerësimi nga "publiku", përzgjedhja nga këshilli drejtues bazuar në kritere specifike dhe publikimi i rezultatit, përshkrimi i plotë i çdo projekti

Përgjegjshmëria

Postimi publik i të gjitha informacioneve, detaje lidhur me organet zbatuese, komentimi dhe vlerësimi i projekteve.

Mbështet projektet

SË BASHKU NE MUNDEMI TË NGJISIM EDHE MALIN MË TË LARTË!

20/02/2024 - 05/03/2024

Shuma deri më tani:

15000ALL

Objektivi:333300 ALL

“Më jep një shans të të tregoj talentin tim!”

01/02/2024 - 31/05/2024

Shuma deri më tani:

13000ALL

Objektivi:581782 ALL

Sipërmarrësit e së ardhmes – Laboratorët e Sipërmarrjes në shkolla

01/12/2023 - 31/03/2024

Shuma deri më tani:

26001ALL

Objektivi:2500000 ALL

R.I.D.E (Rruga gjithëpërfshirëse e Romës drejt arsimit)

01/12/2023 - 31/03/2024

Shuma deri më tani:

21000ALL

Objektivi:600000 ALL

Mbështetje “sensoriale” për fëmijet me vështirësi në integrimin sensorial. Çanta sensoriale

01/11/2023 - 29/02/2024

Shuma deri më tani:

150600ALL

Objektivi:595444 ALL

Tinguj shprese

01/11/2023 - 29/02/2024

Shuma deri më tani:

44501ALL

Objektivi:658000 ALL

Për një jetë të shëndetëshme dhe më ekonomike

01/11/2023 - 29/02/2024

Shuma deri më tani:

115000ALL

Objektivi:1500000 ALL

Shkëndija e fjalëve, Logopedia për ndryshim

01/11/2023 - 29/02/2024

Shuma deri më tani:

132001ALL

Objektivi:978000 ALL

Të Verbër, por të etur për të lexuar

30/08/2023 - 29/02/2024

Shuma deri më tani:

97202ALL

Objektivi:175000 ALL

Completed actions

COMPLETED ACTION

Mbështet Fëmijet jetim “Qëndisje me Ëndrra”

01/07/2023 - 31/10/2023

The amount gathered:

500000ALL

COMPLETED ACTION

Ndihmë financiare për tërmetin në Turqi

14/02/2023 - 14/05/2023

The amount gathered:

1800000ALL

COMPLETED ACTION

OriginAL: Një udhëtim për të zbuluar rrënjët

01/02/2023 - 01/06/2023

The amount gathered:

582528.01ALL

COMPLETED ACTION

KLUBI ‘GO-3G’ – Zgjojmë magjinë e emocioneve të 106+ fëmijëve në nevojë

04/01/2023 - 04/07/2023

The amount gathered:

599648ALL

COMPLETED ACTION

Rrugëtim i ndryshëm i njëjti destinacion

01/12/2022 - 01/06/2023

The amount gathered:

600000.01ALL

COMPLETED ACTION

Trauma në fëmijëri

01/12/2022 - 01/04/2023

The amount gathered:

774871.01ALL

Thirrje e hapur për organizatat

Ftojmë të gjitha organizatat jofitimprurëse nga e gjithë Shqipëria të paraqesin propozimet e tyre!

Nga 01 Korrik deri në 30 Shtator, 2023

Të punojmë së bashku që zëri juaj të dëgjohet!

Tematika

Shëndeti dhe solidariteti
Promovimi i trashëgimisë kulturore
Mjedisi
Sipërmarrja sociale
Edukimi dhe trajnimi
Sipërmarrja Inovative
Aktivitete Sportive

Si të merrni pjesë

Dhuroni

Dëshironi të bëni një dhurim?
Shtypni butonin poshtë
Mësoni më shumë

Merrni pjesë

Dëshironi të mësoni si të financoheni?
Shtypni butonin poshtë
Mësoni më shumë

Komiteti i Strategjisë